ISC در واقع نظام استنادی علوم کشورهای اسلامی می باشد که نخستین نظام رتبه بندی استنادی در جمهوری اسلامی ایران است و توسط مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری تهیه شده است.
مراحل کلی توسعه پایگاه استنادی علوم جهان اسلام ISC:
سوالات متداول در مورد نشریات ISC:
1. آیا نشریات غیر از نشریات معتبر وزارت علوم و وزارت بهداشت نیز در ISC نمایه می شوند؟ و آیا امکان نمایه سازی آنها وجود دارد؟
پایگاههای اطلاعاتی مقالههای الکترونیکی و نشریات الکترونیکی مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری نمایه های دیگری هستند که در سطح کشور از جایگاه ویژه ای برخوردار می باشند. این پایگاه ها حاوی مقاله های علمی از بخش اعظمی از نشریات کشور می باشند. ارسال اطلاعات چاپی و الکترونیکی با قالب Microsoft Word نشریات، در دستور کار نمایه سازی برای این پایگاه ها قرار گرفته است.
2. آیا نشریات انگلیسی زبانی که در داخل کشور منتشر می شوند در ISC قرار می گیرند؟
پاسخ مثبت است . ISC علاوه بر نشریات فارسی ، نشریه هایی را نیز که به زبان انگلیسی منتشر می شوند بر اساس اصول علم سنجی مورد توجه قرار می دهد. همچنین ، نشریاتی که به زبان های عربی و فرانسه در سطح کشورهای اسلامی منتشر می شوند در ISC نمایه سازی می گردند.
3. برای دریافت اشتراک ISC به چه صورت عمل کنیم؟
برای استفاده از گزارش های استنادی نشریات فارسی و برای اشتراک کلیه پایگاههای اطلاعاتی ISC، می توانید با دفتر امور پژوهشی مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری ارتباط برقرار نمایید.
اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید لطفا ابتدا وارد شوید، در غیر این صورت می توانید ثبت نام کنید.